”IF Pucken är ett fantastiskt sammanhang”

Vi på BTB jobbar för en hållbar utveckling i enlighet med FN:s riktlinjer. Dem vi understöder fyller våra kriterier inom ramen för vårt arbete för hållbar utveckling.

I nomineringen som kom in gällande ishockeyföreningen IF Puckens verksamhet fanns alla de ingredienser vi själva eftersträvar i vårt sammanhang; bra lagkänsla, öppenhet och gott ledarskap mm.

”Tränarna pushar, lyfter och håller tillbaka när det behövs. De ser alla som individer, och de får alla att känna sig välkomna varje träning, oberoende om det är nya spelare, eller gamla rävar. De har en härlig jargong, full med humor och skratt i omklädningsrummet, och på isen är det koncentration och träning som gäller”, skriver personen som nominerat dem.

Inom IF pucken finns stark talkoanda och de vuxna är beredda att göra ”det lilla extra” för att de enskilda unga ska känna sig välkomna och delaktiga i laget. Med dessa ord gratulerar vi och önskar IF pucken glad sommar och sedan lycka till i kommande spelsäsonger och i fortsatta arbetet för jämställdhet, mångfald och inkludering.

Foto: steve@streetsofjakobstad