”IF Pucken on fantastinen yhteisö kuulua”

Me BTB:llä työskentelemme kestävän kehityksen puolesta YK:n ohjeiden mukaisesti.

Ne joka tuemme täyttävät kriteerimme kestävän kehityksen työssämme. Jääkiekkoseura IF Puckenin toimintaa koskeneessa nimityksessä oli kaikki ainekset, joihin itse omassa kontekstissamme pyrimme, hyvä joukkuehenki, avoimuus ja hyvä johtajuus jne.

"Valmentajat työntävät, nostavat ja pidättelevät tarvittaessa". He näkevät jokaisen yksilönä ja saavat kaikki tuntemaan olonsa tervetulleiksi jokaisessa harjoituksessa, riippumatta siitä ovatko he uusia pelaajia vai ”vanhoja kettuja”. Heillä on ihana jargoni, täynnä huumoria ja naurua pukuhuoneessa, ja jäällä keskittyminen ja harjoittelu on tärkeä, nimittäjä kirjoittaa.

IF-Puckenilla on vahva puhehenki ja aikuiset ovat valmiita tekemään pientä extraa, jotta yksittäiset nuoret tuntevat olonsa tervetulleiksi ja osaksi joukkuetta. Näillä sanoilla onnittelemme ja toivotamme IF-Puckenille hyvää kesälomaa ja onnea tuleville pelikausille ja jatkuvaan tasa-arvon, monimuotoisuuden ja osallisuuden eteen.

Kuva: steve@streetsofjakobstad