Sosiaalinen yhteiskuntavastuu

Osana vastuullisuusohjelmaamme tuemme erilaisia ​​paikallisia toimijoita mm. urheilua ja hyväntekeväisyyttä.Ennen kaikkea haluamme antaa lapsille ja nuorille mahdollisuuden liikkua ja urheilla tasavertaisesti.

Haluamme tehdä työtä sen eteen, että kaikille etnisestä taustasta, kielestä tai kehitystasosta riippumatta tarjotaan yhtäläiset mahdollisuudet liikkua ja pitää hauskaa. Tämä vaatii toimivia tiloja ilman, että käyttäjäkustannukset tulevat liian kalliiksi. Siksi olemme päättäneet sponsoroida Pedersören toimintakeskusta, joka on pallo- ja toimintasali, jossa mm. sadat juniorit harjoittelevat ympäri vuoden säästä riippumatta.

Arvostamme myös urheiluseuroja ja -joukkueita, jotka myös uskaltavat panostaa omiin junioreihinsa ja rakentavat edustusjoukkueensa heidän ympärilleen. Nämä joukkuerakenteet ovat erittäin tärkeitä nuorille pelaajille, joissa he saavat mahdollisuuden kehittyä ja ottaa seuraavan askeleen urallaan. Siksi sponsoroimme paikallista jalkapallojoukkuetta FF Jaroa, joka pelaa 1-divisioonassa selkeänä tavoitteena nousta tällä kaudella takaisin liigaan.

Tuemme myös toimintaa pitkäaikaissairaiden lasten ja heidän perheidensä hyväksi. Ne, jotka ovat itse kärsineet pitkäaikaissairaiden lasten vaikutuksesta, tietävät kuinka steriili ja tylsä ​​sairaalaympäristö on. Project Liv -yhdistys toimii elävöittääkseen sairaalaympäristöjä sekä tukeakseen ja kannustaakseen kärsiviä perheitä erilaisilla toimilla.