Katsokaapa tänne, kaikki Pietarsaaren seudulla asuvat!

Olisiko teillä tai tiedättekö Pietarsaaren seudulta yhteisöjä, jotka myös työskentelevät samoja päämääriä kohti ja jotka tarvitsevat tukea? Etsimme yhteisöjä, jotka tavalla tai toisella kunnioittavat toiminnassaan tasa-arvoa, monimuotoisuutta ja yhteisöllisyyttä.

BTB Transformers on yrittäjävetoinen yritys, joka on perustettu vuonna 2005. Meillä on laaja kokemus ja vahva kansainvälinen verkosto, joka koostuu sadoista kumppaneista. Kumppaniverkostomme avulla voimme ostaa ja toimittaa muuntajia kaikkialle maailmaan, ”pikkukaupunki" Pietarsaaren tukikohdastamme.

Arvot ovat olleet keskeinen osa yrityskulttuuriamme alusta alkaen. YK:n kestävän kehityksen tavoitteet osoittivat meille suunnan eettisten pelisääntöjen kehittämiseen ja muodostavat nyt perustan kansainväliselle toiminnallemme. Haluamme auttaa rakentamaan parempaa maailmaa, jossa ihmisten ja ympäristön hyvinvointi ovat tasapainossa taloudellisten näkökohtien kanssa.

Osana työtämme sosiaalisen kestävyyden puolesta haluamme nyt tukea kolmea Pietarsaaren seudun yhteisöllistä toimintaa harjoittavaa seuraa tai yhdistystä, jotka suosivat sellaisia asioita ja periaatteita, joihin me itse yrityksessämme pyrimme. Näitä arvoja ovat tasa-arvo, monimuotoisuus ja yhteisöllisyys.

Nämä arvot voivat esiintyä monissa eri muodoissa. Meille BTB:llä tämä tarkoittaa muun muassa toistensa kunnioittamista eroavaisuuksista huolimatta ja sitä, että näemme ihmisten erilaisuuden voimavarana eikä uhkana. Otamme kaikki mukaan tiimiin emmekä salli kiusaamista, sosiaalista syrjäytymistä, syrjintää tai muuta häirintää. Kannamme vastuuta luonnostamme ja ympäristöstämme sekä näemme myös työpaikkamme kestävän kehityksen periaatteita noudattavana yhteisönä.

Olisiko teillä tai tiedättekö Pietarsaaren seudulta yhteisöjä, jotka myös työskentelevät samoja päämääriä kohti ja jotka tarvitsevat tukea? Etsimme yhteisöjä, jotka tavalla tai toisella kunnioittavat toiminnassaan tasa-arvoa, monimuotoisuutta ja yhteisöllisyyttä.

Lähetä vapaamuotoinen ehdotuksesi sekä perustelut miksi juuri teidän tulisi saada tukea toimintaanne.

Ehdotukset lähetetään osoitteeseen info@btbtransformers.com viimeistään 12 helmikuuta 2023 mennessä.

BTB varaa oikeuden valita kolme parasta ehdotusta, joiden perusteella voimme tukea kohdentaa.